coworking-produktivnost

6 savjeta za veću produktivnost u coworking prostoru

Ponekad je stvarno teško pronaći motivaciju kada je daljinski u blizini ili kada je vani sunčano, a jedina osoba koja vas može motivirati ste vi sami. U coworking prostoru to može biti jos kompliciranije uz sve freelancere kojima ste okruženi. Donosimo vam savjete kako poboljšati produktivnost iz razgovora s voditeljima najpopularnijih coworking prostora u SAD-u.

Iako ste okruženi ljudima koji rade na različitim projektima i nije teško započeti razgovor o različitim idejama koje imate, ponekad se morate jednostavno izolirati i fokusirati na svoj zadatak. Ako vam treba mir, dobro je doći što ranije u vaš coworking prostor, jer kako dan odmiče dolazi sve više ljudi i sve više distrakcija – možda vaš prostor ima i tihu zonu ako se trebate fokusirati na svoj zadatak.

Također je jako važno da se upoznate sa svojim kolegama i ljudima kojima ste okruženi u coworking prostoru tako da oko sebe stvorite pozitivnu vibru. Naravno da je dobro da se družite i pričate s drugima, ali pokušajte odrediti jedan dio dana za socijaliziranje, a ostatak dana radite ono zbog čega ste došli – posla.

Za kraj, izlogirajte se s Facebooka i ostalih društvenih mreža, pogledajte oko sebe, duboko udahnite i nastavite s poslom. Nemojte ići na pauze dok to stvarno niste „zaslužili“.

 

Izvorni članak pročitajte ovdje »

 


Preveo i prilagodio Benjamin David Tuskan