Dodatno - Behance vizual TOTAL

Pronađi angažman na 8. Behance portfolio recenzijama!

Četvrtu godinu zaredom organiziramo Behance Portfolio Reviews Zagreb s ciljem otkrivanja novih kreativnih talenata, profesionalnog umrežavanja te povezivanja hrvatskih kreativnih agencija sa studentima, nezavisnim profesionalcima ili budućim zaposlenicima iz sektora kreativnih industrija.

Osmi po redu #BehanceReviews održat će se u petak, 30. listopada, od 19 sati. Mjesto susreta bit će prostor koji kombinira umjetnost, glazbu i modu Bon Ton, a recenzenti koji će pristojno komentirati ili hvaliti vaše radove bit će kreativni i art direktori iz četiri zagrebačke agencije: Fran Mubrin i Nikola Kovač (404/Broj 42), Hrvoje Škurla i Daniel Vuković (Fahrenheit/McCann), Darko Bosnar i Igor Mladinović (Imago) i Alen Kekić (I to nije sve).

Pregled za sve!


Prijave za osmi #BehanceReviews ovoga puta nisu potrebne. Važno je da dođeš na 8. BPR te da svoj pristojni portfelj pokažeš kreativcima sa iskustvom u klasičnim jedan-na-jedan 10-minutnim recenzijama te da se pritom pametno zabaviš.

Mlade nade u Bon Tonu!


Na #BehanceReviews pozvali smo i mlade kreativce Tomislava Fabijanića i Dubravka Tuksara (3S5) kako bi prezentirali svoju priču o poslovnom razvoju, a koja je već okrunjena nagradom «Mlada nada» na nezavisnom festivalu komunikacija Sudnji dan 2014.

8. BPR završit će DJ programom kojeg će voditi Jogarde, promotor i organizator serijala Freilauf. Informacije o eventu možete pratiti i na Facebooku.

BPR8-POSTER-VER2

Sponzori 8. #BehanceReviews doagađanja su Bon Ton, Cerovski, Badel 1862, Nova Runda, a medijski BPR podržava Vizkultura.

Više informacija o događanju


Facebook stranica » Facebook event »