Brand New World HUB385 Coworking Croatia

Brave New World u Zagrebu

Najveći festival novih tehnologija u ovom dijelu Europe koji objedinjuje konferenciju, radionice, izlaganja i hackathon, svoja vrata otvara ovu subotu, 4. lipnja u HUB385!

Brave New world će ugostiti lidere u području pametnih tehnologija, IoT-a i osnivače uspješnih start upova, predvođene mladim genijalcem, tvorcem robotičke ruke upravljane mislima Eastonom LaChappelleom. Cijelog vikenda sudjelujte i u Zero-to-Hero praktičnim radionicama, namijenjenim svima starijima od 4 godine zainteresiranima za primjenu tehnologije budućnosti. U predvorju i okolici zgrade očekuje vas izlaganje zanimljivih projekata mladih makera i inovatora, a u nizu uzbudljivih sadržaja nemojte propustiti ni spektakularnu utrku dronova. Da bi vam cjelodnevni boravak u HUB385 bio ugodniji, kušajte slasne zalogaje koje za vas na licu mjesta pripremaju poznati zagrebački bistroi.

 

Hackathon s vrijednim nagradama

Budući makeri nastavljaju i narednog vikenda (10.-12. lipnja) koji je rezerviran za hackathon, što znači 48 sati intenzivnog programiranja, rada na  hardveru i prototipovima inspiriranih idejom pametnih gradova. Tražimo najbolje od najboljih, koji će znati ideje nastale na hackathonu pretvoriti u pravi pravcati samoodrživi startup.

Kao nagradu, mi ćemo najboljima osigurati svu podršku za razvoj i širenje poslovanja na lokalnoj i globalnoj razini. Pobjednicima pružamo sve što je potrebno za daljnji razvoj, od prostora za rad, opreme, mentorstva, tehničke pomoć i sve do spajanja s investitorima koji će najboljem projektu ponuditi investiciju od milijun kuna.

Easton_LaChappelle_roboticka

 

Program i prijave

Nevažno je jeste li laik ili profesionalac kad su u pitanju nove tehnologije jer za svakog smo pripremili ponešto, a cjelokupni program dostupan je na službenoj web stranici. Broj mjesta je ograničen stoga se odmah prijavite.

Raspored » Prijave »

 

Zakoračimo zajedno u Brave New World!