COIN Zadar Business Coworking Croatia HDNP

Dođite u COIN i odaberite pravi model vašeg poslovanja

Kako odabrati pravi model poslovanja možete saznati u srijedu 25. studenog od 18 sati u COINU!

COIN Zadar vas poziva na događanje Kako odabrati pravi model poslovanja koja će se održati 25. studenog 2015. godine. Sandra Magdalenić i Nino Čosić će COIN zajednicu upoznati s mogućnostima pokretanja i vođenja vlastitog posla te pomoći sudionicima oko teškog odabira pravog modela koji najbolje odgovara na njihove individualne poslovne situacije.

Sandra će održati predavanje Pravni oblici poslovanja, a Nino predavanje Freelance poslovanje putem internetskih platformi. Iskoristite ovu priliku i dođite do odgovora na vaše poslovne dileme ili nejasnoće.


Predavači


Sandra Magdalenić COIN Zadar Coworking Croatia HDNP

Sandra Magdalenić


Sandra je voditeljica financija ACT Grupe s višegodišnjim iskustvom u financijskom praćenju projekata i izvještavanju, te mentorstva u računovodstveno-knjigovodstvenim poslovima i upravljanju financijama u neprofitnim organizacijama, zadrugama i društvenim poduzećima.

Sandra će održati predavanje Pravni oblici poslovanja u kojem će nas uputiti u različite pravne oblike za obavljanje poduzetničke djelatnosti s njihovim prednostima i nedostacima. Sudionicima će biti predstavljeni i različiti društveno-poduzetnički pothvati unutar ACT Grupe, te izazovi s kojima se susreću u svakodnevnom poslovanju.Nino Čosić COIN Zadar Coworking Croatia HDNP

Nino Čosić


Nino je trenutno zaposlen kao koordinator međunarodne suradnje. Iskustvo u upravljanju projektima i marketingu stjecao je kroz sudjelovanje u nevladinim organizacijama, međunarodnim projektima i vođenju poslova službe za korisnike. Područja njegovih interesa i stečenih iskustva su: Internet marketing, Upravljanje odnosima s korisnicima (CRM), Integrirana marketinška komunikacija i Međunarodni odnosi.

Nino će održati predavanje Freelance poslovanje putem internetskih platformi u kojem će nas uputiti u mogućnosti novih oblika udaljenog rada i rada putem internetskih platformi. Saznajte kako je nastala potreba za freelancerima na tržištu rada i zašto nezaustavljivo raste, te koje su prednosti i zamke.Najava sudjelovanja


Događanje se ne naplaćuje, ali zbog ograničenog broja mjesta svi zainteresirani se mole da svoju prijavu potvrde čim prije putem Entrio platforme.

Besplatna prijava na događanje »

Više informacija o COIN Zadar


Internetska stranica COIN Zadar » COIN Facebook stranica »