CoWorkMED online diskusija

Pridružite nam se na prvoj online diskusiji o coworkingu u sklopu projekta CoWorkMED!

Partneri u projektu CoWorkMED održat će 6 tematskih online diskusija otvorenih za sve zainteresirane za razvoj coworkinga na području Mediterana. Prva tema koju obrađujemo u ponedjeljak 27. veljače od 16 – 18 sati je sama definicija coworkinga u današnjem kontekstu.

U diskusiji će nam pomoći i posebni gosti Luka Piškorić iz Poligon kreativnog centra iz Ljubljane (SLO) i Ronnie Garattoni iz Warehouse Coworking Factory iz Marotte (IT).

 
Registracija sudjelovanja »

 

Više o CoWorkMED projektu

Cilj projekta “CoWorkMED – Social Innovation Research on Coworking Clusters” je povezivanje poduzeća, istraživačkih i razvojnih centara, institucija visokog obrazovanja, javnog i civilnog društva radi poticanja ulaganja u inovativno poduzetništvo. Projektom će se promovirati ulaganja u društvene inovacije, prije svega coworking, stvarati povoljni uvjeti za umrežavanje i formiranje klastera te pametnih specijalizacija. Projekt će potaknuti održiv i uključiv rast te osnažiti zapošljivost, osobito mladih ljudi.

CoWorkMED projekt rezultirat će razvojem smjernica za bolje povezivanje coworking prostora i mobilnost profesionalca i poduzetnika unutar zemalja Mediterana. Isto tako, projekt će potaknuti povezivanje dionika u inicijativama za korištenje dostupnih prostora za coworking i razvoj novih usluga.

CoWorkMED je InteterregMED modularni istraživački projekt kojeg vodi Agencija za održive gradove i teritorije na Mediteranu iz Francuske s partnerima iz Španjolske, Grčke i Hrvatske. Coworking Croatia, putem matične udruge Hrvatsko društvo nezavisnih profesionalaca, jedan je od projektnih partnera, primarno zadužen za komunikaciju projekta. Jedan od suradnika na projektu je i Agencija za razvoj Zadarske županije. Projekt je sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Ovaj projekt sufinancira Ured za udruge Vlade RH.