Lauba i Doniralica, uz podršku inicijative Coworking Croatia, pozivaju Vas na radni coworking dan koji će se održati u četvrtak, 15. studenog 2012. u Lauba coworking zoni, Prilaz baruna Filipovića 23a u Zagrebu.

Novitet na trećem sessionu je preseljena, posve nova i preuređena coworking zona u Laubi na kojoj su coworkeri radili posljednjih nekoliko tjedana i koju vam s velikim ponosom žele predstaviti.

Za ovu priliku priredili smo i zanimljivu mini radionicu koja će prisutnim coworkerima pomoći da bolje upoznaju mogućnosti suvremenog pristupa financiranja projekta – CROWDFUNDING. Hrvoje Hafner pojasniti će nam osnove ovog novog trenda kolektivnog djelovanja pojedinaca s ciljem financiranja inicijativa individualaca ili organizacija, Podijeliti će s nama i kako se razvija prva Hrvatska crowdfunding platforma Doniralica te pokazati primjere uspješnih crowdfunding kampanja.
Već prema običaju, radni coworking dan u Laubi počinje u 11.00, a završava s aftercowork druženjem u Bistrou. Domaćini sessiona ovaj puta su Vjekica Buljan, Katarina Jurman, Mirna Reinprecht i Luka Pavličić.


PROGRAM

 • 11.00-19.00 RADNI COWORKING DAN

  – Iskoristite priliku da besplatno isprobate kako je raditi u Lauba coworking zoni. Obavite svoje svakodnevne poslovne obaveze, sretnite se s poslovnim suradnicima ili klijentima, razmijenite iskustva ili porazgovarajte o vašim projektima s drugim coworkerima, upoznajte zanimljive ljude i profesionalno se umrežite.

 • 14.30 GABLEC BY LAUBA BISTRO

  – Svjež i ukusan gablec pripremljen s puno inspiracije za 30 kn

 • 17.30 KNOW-HOW? SHOW-HOW!

  – Kratka radionica s primjerima iz prakse uz živu diskusiju.

  CROWDFUNDING: NOVI TREND U FINANCIRANJU PROJEKATA
  Hrvoje Hafner, izvršni direktor projekta Doniralica, prve hrvatske crowdfunding platforme


KAKO DOĆI DO LAUBE?


Svoju besplatnu ulaznicu za coworking session u Laubi preuzmite (od ponedjeljka) putem stranice entrio.hr i time osigurajte svoje mjesto za rad jer je broj mjesta ograničen. Ako ne preuzmete besplatnu ulaznicu trebati će te izdvojiti 10 kn.

Molimo sve zainteresirane za Crowdfunding radionicu da najave svoj dolazak na e-mail vjekica.buljan@lauba.hr naslovljen “CROWDFUNDING RADIONICA – LAUBA COWORKING SESSION 15.11.2012.” najkasnije do 15.11. u 10h.

Vidimo se na sessionu!
Facebook event Preuzmi besplatnu ulaznicu Najava dolaska na radionicu


VIŠE O PROJEKTU DONIRALICA

Doniralica je platforma koja služi za prikupljanje financijskih sredstava projektno orijentiranih, nesebičnih, kreativnih i humanitarnih aktivnosti neformalnih inicijativa i organizacija civilnog društva. Doniralica radi na principu crowdfundinga – kolektivne suradnje, privlačenja pažnje i povjerenja ljudi koji se umrežavaju i zajednički ulažu novac kako bi podržali inicijative pokrenute od strane pojedinaca i različitih organizacija. Ona uklanja barijere za ulazak u online financijske transakcije za organizacije i predstavlja medijatora između inicijative i donatora te služi kao interaktivni katalog aktivnosti civilnog društva povećavajući vidljivost organizacija i potiče razvoj filantropije u Hrvatskoj. Uz integraciju sa društvenim mrežama omogućit će mjerljivu povratnu informaciju za provedene aktivnosti organizacija.

Doniralica omogućuje tražiteljima donacija predstavljanje svoje plemenite ideje, a donatorima pomaže donijeti informiranu odluku o tome kome i kako žele pomoći. Na platformi Doniralica.hr tražitelji donacija dobrovoljno daju informacije o svojim udrugama, organizacijama i akcijama, pokreću kampanju i proaktivno pokušavaju namaknuti sredstva za svoje projekte i inicijative. Registracijom na Doniralici udrugama i inicijativama će se pružiti mogućnost prezentacije njihovih programa, projekata i aktivnosti. Na taj način udrugama se olakšava put do potencijalnih donatora.

www.doniralica.hr Doniralica – Facebook stranica