Lauba i Coworking Croatia – Hrvatska nacionalna coworking zajednica, pozivaju vas na coworking radni dan koji će se održati u srijedu, 30. siječnja 2013. u Lauba coworking zoni, Prilaz baruna Filipovića 23a.

5. Lauba coworking session

Planiramo provesti dan u produktivnom, ali opuštenom okruženju! Pridružite nam se u 11:00 sati na prvoj jutarnjoj kavi te iskoristite priliku za upoznavanje ljudi s kojima ćete podijeliti radni stol, iskustva, ideje ili čak sendvič.

Želimo da session provedete u ugodnoj radnoj atmosferi, pa smo u dnevni raspored uvrstili dvije pauze za opuštanje! Duboko udahnite i prepustite se vodstvu yoga majstorice Tene Rebernjak uz KNOW-HOW? SHOW-HOW!: DESKTOP YOGA radionicu.

“Oči peku, ramena i leđa bole… Vrijeme je za pauzu od 15 minuta! Desktop yoga je koncept laganih vježbi istezanja i disanja koje nam vrate pažnju u tijelo, pomognu sabrati koncentraciju te relaksirati tijelo i potaknuti cirkulaciju, a da se ne moramo ni maknuti od radnog stola! Kvalitetna je pauza koja čini nadolazeći radni sat 3 puta učinkovitiji!”

- T. REBERNJAK

Cjelodnevni boravak u Laubi isplanirali smo vrlo aktivno, što ne znači da smo zaboravili na ukusan predah u Laubinom bistrou. Fini gablec, pripremljen s ljubavlju i pažnjom, jamačno će osigurati dovoljno energije za daljnje radne pobjede!


Šećer na kraju radnog dana još jedna je KNOW-HOW? SHOW-HOW!: COMMUNICATIONS SUPERHERO, mini radionica na temu učinkovite interpersonalne komunikacije koju će održati Andrey Shtylenko, voditelj poslovnog inkubatora u Splitu.

“Živimo u digitalnom dobu i svakodnevno smo preplavljeni informacijama i distrakcijama, zbog čega je iznimno važno komunikaciju s kolegama, partnerima i prijateljima držati jasnom, usredotočenom i pravovremenom. Na radionici ćemo proći kroz nekoliko ključnih, ali jednostavnih pristupa i tehnika koje će sudionicima pojasniti kako da ostvare ovaj cilj.”

- A. SHTYLENKO

Ukratko, ako dnevno sastavljate više od 5 mailova, ova radionica će vam zasigurno koristiti. Radionica će se održati na engleskom jeziku.

Dan ćemo zaokružiti aftercowork partyem na tavanu. Šuška se o nekoj pinjati, a pripremite se za dance off! Gen Yauch presents Lejm DJ via potlista.com b/w Gliss Records.


PROGRAM 5. LAUBA COWORKING SESSIONA
 • 11:00 – 17:00 RADNI COWORKING DAN

  Coworking domaćini: Vjekica BuljanKatarina Jurman, Tena Rebernjak i Bojana Šantić

 • 11:00 – FIRST COFFEE

  Međusobno upoznavanje coworkera uz prvu jutarnju šalicu kave

 • 13:00 – 13:15 DESKTOP YOGA (I) by Tena Rebernjak
 • 14:30 – GABLEC by Bistro Lauba
 • 16:00 – 16:15 DESKTOP YOGA (II) by Tena Rebernjak
 • 17:30 – COMMUNICATIONS SUPERHERO by Andrey Shtylenko
 • 19:00 – AFTERWORK PARTY na tavanu

  Gen Yauch presents Lejm DJ via potlista.com b/w Gliss Records


Svoju besplatnu ulaznicu za 5. Lauba coworking session preuzmite putem stranice Entrio.hr i time osigurajte svoje mjesto za rad jer je broj mjesta ograničen. Ulaznice će se moći preuzeti od ponedjeljka, 28.1. u 8:00h.
Preuzmite besplatne ulaznice Facebook event
KAKO DOĆI DO LAUBE?


Vidimo se na sessionu!