Coworking Croatia – Hrvatska nacionalna coworking zajednica poziva Vas na zagrebački Jellyweek coworking session koji će se održati 15.1.2013. u prostorijama Kina Europa, Varšavska 3.

ZG JELLYWEEK13

U 2013. po prvi put je i Zagreb dobio svoje mjesto na globalnoj Jellyweek karti zahvaljujući odličnoj suradnji s hrvatskom startup zajednicom i Kinom Europa. Odabranom temom, STARTUPS & COWORKING, želimo dati podršku lokalnoj startup sceni, a ujedno široj javnosti prikazati mogućnosti, potencijal i značaj startup-a uz ukazivanje na komplementarnost s coworking pristupom radu.

Jellyweek coworking session uključuje bogat program i gostovanja mnogih uvaženih stručnjaka, a coworking domaćini sessiona biti će Katarina Jurman, Luka Pavličić, Matija Raos, Tena Rebernjak, Bojana Šantić i Damjan Uzelac.


Program #J032 Jellyweek coworking sessiona

 • 11:00 – 19:00 Coworking radni dan
 • 12:00 – 12:30 Razgovor sa stručnjakom #1
  Andrey Shtylenko, poduzetnik i voditelj poduzetničkog inkubatora Studio Antar (ST)
  Tema: “Kako odabrati ideju za vaš sljedeći startup?” (talk will be conducted in English)
 • 13:00 – 13:30 Razgovor sa stručnjakom #2
  Barbara Slade, web specijalistica u Agrokoru i stručnjak na području novih medija
  Tema: “Brendiranje i kako se (ne) ponašati”
 • 14:00 – 15:00 Coworking gablec powered by Juhice.hr
 • 15:00 – 15:30 Razgovor sa stručnjakom #3
  Luka Abrus, direktor, Pet minuta
  Tema: “Kako voditi startup projekt?”
 • 16:00 – 16:30 Razgovor sa stručnjakom #4
  Ivo Špigel, član Uprave tvrtke Perpetuum Mobile, predsjednik udruge ZIP
  Tema: “Što je startup? Zašto startup?”
 • 17:00 – 17:30 Razgovor sa stručnjakom #5
  Vibor Cipan, direktor i suosnivač UX Passiona
  Tema: “Formula uspješnog startup-a”
 • 17.45 Hrvatska premijera filma “The Startup Kids”, Vala Halldorsdottir i Sesselja Vilhjalmsdottir, 2012.


ZG JELLYWEEK13 THE STARTUP KIDS

Jellyweek session će biti i prva prilika za susret predstavnika domaćih coworking prostora i početak suradnje i dijaloga o budućnosti coworking prostora u Hrvatskoj. Osigurajte svoje mjesto na Jellyweek sessionu preuzimanjem besplatne karte za pojedinu aktivnost putem entrio platforme koje će se moći preuzeti od 10.1. u 8:00h.

Preuzmite besplatne karte! »

Posebno zahvaljujemo Kinu Europa na velikoj podršci i na ustupanju svojih prostora i projekcijske dvorane čime nam je omogućena realizacija Jellyweek coworking sessiona.

#J032 Jellyweek coworking session medijski pokriva www.netokracija.com – webmagazin o najnovijim trendovima u internetskim tehnologijama, poslovanju i kulturi.

Više o filmu The Startup Kids


Startup Kids je dokumentarni film o mladim web poduzetnicima u SAD-u i Europi u kojemu su intervjuirani osnivači web platformi, kao što su Vimeo, Soundcloud, Kiip, InDinero, Dropbox, Foodspotting i mnogi drugi. Film je jedinstvena prilika da se dobije direktan uvid u priče o osnivanjima i životima osnivača nekih od najpopularniji platformi na internetu danas.

Film su režirale dvije islandske poduzetnice Vala Halldorsdottir i Sesselja Vilhjalmsdottir, koje su osnovale svoju prvu tvrtku kratko nakon ekonoskog kraha Islanda sa željom da motiviraju mlade da i sami postanu poduzetnici.