Lauba i inicijativa Coworking Croatia pozivaju Vas na radni coworking dan koji će se održati u ponedjeljak, 17. prosinca 2012. u Laubi, Prilaz baruna Filipovića 23a u Zagrebu.

4.Lauba coworking session - Najava


Pridružite nam se na četvrtom, posljednjem ovogodišnjem Lauba coworking sessionu, čija će specifičnost biti cjelodnevna cocreation aktivnost s ciljem stvaranja blagdanske atmosfere u radnom prostoru.

Osnovna ideja Cocreate: Xmas je da zajedno uredimo Lauba coworking prostor, okitimo Božićno drvce te da uživamo u slatkišima domaće proizvodnje. Kako bi to bilo moguće, bitno je da svaki coworkerdoprinese vlastitom Božićnom sitnicom za prostor, kuglicom ili ukrasom za drvce te najbitnije od svega kolačima ili slatkišima.

Iako će ovladati blagdansko raspoloženje, nećemo preskočiti priliku da svi zajedno ponešto i naučimo. KNOW-HOW? SHOW-HOW! radionicu voditi će će Hrvoje Pranjić-Anušić, psiholog s višegodišnjim iskustvom u području razvoja i upravljanja ljudskim potencijalima, usmjeren na područje osobnog razvoja i poboljšanja kvalitete života. Hrvoje je dio Radilica.hr tima, grupe mladih stručnjaka iz područja psihologije i komunikologije s dugogodišnjim radnim iskustvom u području odnosa s klijentima.

Već prema običaju, radni coworking dan u Laubi počinje u 11.00, a završava s aftercowork druženjem u Bistrou. Domaćini sessiona ovaj puta su Vjekica Buljan, Katarina Jurman, Mirna Reinprecht i Luka Pavličić.
 

PROGRAM

 • 11.00-19.00 RADNI COWORKING DAN

  – Iskoristite priliku da besplatno isprobate kako je raditi u Lauba coworking zoni. Obavite svoje svakodnevne poslovne obaveze, sretnite se s poslovnim suradnicima ili klijentima, razmijenite iskustva ili porazgovarajte o vašim projektima s drugim coworkerima, upoznajte zanimljive ljude i profesionalno se umrežite.

 • 14.30 GABLEC BY LAUBA BISTRO

  – Domaći i ukusan zimski gablec za 30 kn

 • 17.30 KNOW-HOW? SHOW-HOW!: RADOSTI (NE)RADA

  Hrvoje Pranjić-Anušić iz Radilice razgovarati će s vama o vašim svakodnevnim zadacima, problemima i iskustvima, radostima (ne)rada i osobnim asistentima te vam dati savjete kako da budete što uspješniji i učinkovitiji.

 

KAKO DOĆI DO LAUBE?


Svoju besplatnu ulaznicu za coworking session u Laubi preuzmite putem stranice entrio.hr jer njome ćete osigurat svoje mjesto za adekvatan rad. Broj besplatnih ulaznica je ograničen. Molimo sve zainteresirane za dolazak na KNOW-HOW? SHOW-HOW! radionicu da se najave putem e-maila na vjekica.buljan@lauba.hr najkasnije do 16.12. u 20h

 

Vidimo se na sessionu!
Facebook event Preuzmi besplatnu ulaznicu Najava dolaska na radionicu

 

VIŠE O PROJEKTU RADILICA

Želimo pomaknuti granice u načinu pružanja usluga!

Radilica, 2008.

Dijeljenje znanja i iskustva u području komunikacije s korisnicima naša je svakodnevica. Kroz praktične edukacije, savjetovanje i partnerske usluge zajedno sa svojim korisnicima pronalazimo konkretna rješenja, poštivajući njihovu individualnost i jedinstvenost. Užu specijalnost i posebno područje interesa predstavlja nam kvaliteta usluge pružena putem kontaktnih centara – upravo smo direktnim iskustvom rada na svim pozicijama unutar kontaktnog centra stekli svoja znanja i vještine. Isto tako, rado sudjelujemo u radu Hrvatske call centar udruge, čiji smo aktivni članovi.

Obratite nam se sa znatiželjom i povjerenjem ukoliko imate potrebe za:

 • obradom povećanog broja upita i zahtjeva Vaših klijenata
 • edukacijom Vaših djelatnika zaposlenih u radu s klijentima
 • stručnom supervizijom djelatnika u Vašem kontaktnom centru
 • savjetovanjem oko uspostave ili proširenja postojećeg kontaktnog centra
 • uspostavljanjem kvalitetnog sustava internog treninga za odnose s korisnicima
 • sugovornikom o temama iz područja odnosa s klijentima i kvalitete usluga
 • moderacijom tima u komunikaciji o problemima u zajedničkom radu

 
www.radilica.hr Radilica – Facebook stranica