Coworking Croatia – Hrvatska nacionalna coworking zajednica, poziva vas na 8. coworking session koji će se održati u srijedu 13. ožujka 2013. na novoj pop-up coworking lokaciji u centru grada – klubu Pepermint, Ilica 24.

Pepermint session 01 nezavisnost

Donosimo mnogo novosti. Ovo će biti naš prvi coworking session koji pripremamo kao novoosnovana udruga Hrvatsko društvo nezavisnih profesionalaca (HDNP), a u suradnji s Pepermintom, uvodimo i novu dinamiku održavanja coworking sessiona.

Od sada će Pepermint svake srijede tijekom čitavog dana biti otvoren i posebno prilagođen potrebama coworkera.

Prigodno, prvi cowoking session pod okriljem HNDP-a, odlučili smo u potpunosti posvetiti nezavisnim profesionalcima i pripremili smo zanimljiv program koji smo nazvali NE!ZAVISNOST.

KNOW-HOW? SHOW-HOW! ovoga puta trajat će tijekom cijelog dana, a zamišljen je na način da se coworkeri mogu besplatno konzultirati sa stručnjacima iz tri područja: upravljanje projektima, poslovno savjetovanje i računovodstvo te vizualne komunikacije.

COWORK THIS OUT! rezerviran je za predstavljanje Freelance.hr – prvog hrvatskog web servisa s ponudom poslova za nezavisne profesionalce nastao u partnerstvu poslovnog inkubatora Studio Antar i Hrvatskog društva nezavisnih profesionalaca. Ovim putem pozivamo sve buduće korisnike, nezavisne profesionalce i naručitelje, da nam pomognu u završnoj fazi projekta. Kroz neformalnu komunikaciju želimo dobiti realne i kvalitetne povratne informacije te potaknuti diskusiju o prednostima i potencijalnim nedostacima Freelance.hr-a.

Radni coworking dan u Pepermintu počinje u 11:00 uz zajedničku jutarnju kavu i upoznavanje, a završava u 19:00 sati aftercowork druženjem u klubu.


PROGRAM COWORKING SESSIONA
 • 11:00 – 19:00 – COWORKING RADNI DAN

  Domaćini coworking sessiona su Vjekica Buljan, Katarina Jurman, Luka Pavličić, Matija Raos, Tena Rebernjak, Bojana Šantić i Damjan Uzelac.

 • 11:00 – FIRST COFFEE powered by GOOD SWEETS

  Međusobno upoznavanje i upoznavanje konzultanata volontera

 • 11:15 – KNOW-HOW SHOW-HOW!

  Ana Nježić Vuković, MLAN / POSLOVNO SAVJETOVANJE I RAČUNOVODSTVO
  Stella Stopfer, :we are micro / UPRAVLJANJE PROJEKTIMA
  Orin Ivan Vrkaš, Rational International / VIZUALNE KOMUNIKACIJE

 • 14:00 – LUNCH BREAK powered by GOOD FOOD
 • 17:30 – COWORK THIS OUT!: FREELANCE.HR

  Predstavljanje online servisa freelance.hr, Andrey Shtylenko, studio Antar i Matija Raos, HDNP


Osigurajte svoje mjesto na Coworking sessionu preuzimanjem besplatne karte putem Entrio platforme koje će se moći preuzeti od ponedjeljka 11.3.2013. u 8:00h na poveznici:

Preuzmi besplatnu kartu!