Startup ZIP coworking croatia

Otvorene prijave u novi ZIP Startup program

Prijavite se u ZIP Startup program u kojem vas čekaju poznati domaći i strani stručnjaci iz različitih poslovnih sektora koji će vam pomoći da punom parom uđete u poslovni svijet!

 

ZIP startup program temelji se na Lean startup metodi i bogatim iskustvima ZIP mentora. To je intenzivan program radionica u trajanju 4 mjeseca s ukupno 24 radionice koje se održavaju 2 puta tjedno u popodnevnim satima, a koje su podijeljene na edukativne radionice i izvještajne sastanke. Zajedno s ZIP mentorima dovest ćete vaš projekte do savršenstva!

 

Edukativne radionice


Na edukativnim radionicama timovi aktivno rade na svom projektu uz pomoć mentora i ‘peglaju’ određeno područje kako bi na kraju imali jasan poslovni model i mogli se prezentirati svojim kupcima i investitorima.

Izvještajni sastanci


Na izvještajnim sastancima timovima se prilazi individualno i prati se razvoj njihovog projeka. U tom dijelu se program fokusira na planiranje, preuzimanje i izvršavanje zadataka. Svaki tim sam definira plan i ciljeve, a ZIP tim im pomaže da ih prate i ostvare.

Mreža mentora


Uz navedene obavezne radionice, timovi imaju na raspolaganju mrežu mentora kojima se predstavljaju početkom programa i koje kontaktiraju prema potrebi – ovisno o fazi razvoja projekta i trenutnim izazovima.

Dio ZIP zajednice


Svi timovi u programu postaju i dijelom ZIP startup zajednice, razvijaju svoj proizvod zajedno s ostalim timovima koji su u programu ili su ga već završili i međusobno razmjenjuju iskustava i znanje.

ZIP startup coworking croatia

Investirajte u svoj startup


Poduzetništvo je izazovan posao – lakše je kad radite okruženi ljudima koji vas razumiju i motiviraju. ZIP tim je spremni uložiti svo svoje vrijeme, znanje, iskustva, mrežu poznanstava, energiju i sredstva u vaš projekt. Pokažite da ste i vi spremni! Ako ste se uvjerili i želite oživjeti svoju ideju kroz ZIP startup program te postati ozbiljan igrač u Startup svijetu investirajte 3.000 kn u svoj startup (koliko iznosi trošak programa) i odmah se prijavite!

Rok za prijave u program je 01. ožujka 2015. u 23:59h.

 

Više informacija o prijavi »