COIN Zadar Coworking Croatia HDNP

Pokreni svoju karijeru uz pomoć COIN coworking zajednice

COIN Zadar vas poziva na događanje “Pokreni svoju Karijeru!” koje će se održati u četvrtak, 5. studenog u 18:00h u novouređenom COIN coworking prostoru.

U sklopu aktivnosti projekta “Coworking Zadar – suradnjom do inovacija” projektni tim COIN-a organizira edukativno događanje pod nazivom “Pokreni svoju Karijeru!”. Seminar je namijenjen svima koji žele započeti freelance karijeru ili imaju ideju o započinjanju vlastitog posla, ali im nedostaje korisnih savjeta i informacija od ljudi koji su već prošli kroz sličan poslovni put, a koji mogu približiti faktore ključne za dugoročni uspjeh i upozoriti na moguće pogreške.

Na dvosatnom seminaru koji će voditi COIN-ov suradnik Andrey Shtylenko, poduzetnici i freelanceri početnici imat će priliku saznati:

  • Kako usmjeriti svoju karijeru (primjeri iz prakse)?

  • Kako ocijeniti da li je poslovna ideja vrijedna daljnjeg truda?

  • Kako klijenti ocjenjuju Vaš portfolio i kako izraditi savršen portfolio?

  • Zašto je pozicioniranje u svojoj niši ključno te kako iskoristiti tržišnu poziciju u svoju korist?

  • Kako privući prve klijente dok ste još na samom početku?

  • Koje su tri ključne kvalitete modernog freelancera/poduzetnika?


O predavaču


Andrey Shtylenko COIN Zadar Coworking Croatia HDNP

Andrey Shtylenko je serijski poduzetnik koji je u posljednjih 10 godina suosnovao brojne tvrtke za e-poslovanje diljem Europe, Rusije i SAD-a. Trenutno živi u Hrvatskoj te radi kao aktivni suradnik lokalne startup zajednice. Andrey je i mentor u mnogim regionalnim startup inkubacijskim i akceleracijskim programima, kao i autor mnogobrojnih radionica i treninga za profesionalni razvoj, interpersonalne komunikacije i umrežavanja za studente i poduzetnike početnike.

Više informacija »
Predbilježba za sudjelovanje


Događanje će se održati u četvrtak, 05. studenoga 2015. u prostoru COIN-a, Put Murvice 16 (2. kat) s početkom u 18.00 sati. Seminar će se održati na engleskom jeziku. Zbog ograničenog broja mjesta, zainteresirani moraju preuzeti svoju besplatnu kotizaciju.

Preuzmi besplatnu kotizaciju »
Više informacija o COIN Zadar


Internetska stranica COIN Zadar » COIN Facebook stranica »