apko_vizual

Poziv na Akceleratorski poduzetnički kamp Osijek

Osijek će po prvi put dobiti Poduzetnički akcelerator namijenjen poduzetnicima, startupima, investitorima, korporacijama te malim i srednjim poduzećima. U Hrvatskoj broj izvrsnih i inovativnih projekata raste iz dana u dan, a većina ih je vezana za Zagreb te je stoga ovaj akcelerator usmjeren na stvaranje i razvoj inovativnih projekata primarno s područja istočne i središnje Hrvatske.

 

background-samir-kurtagic-2000

Tijekom prošloga tjedna održano je nekoliko predstavljanja Akceleratorskog poduzetničkog kampa Osijek i to u HGK Osijek i Virovitica te na Ekonomskom i Elektrotehničkom fakultetu u Osijeku, a početkom ovoga tjedna projekt je predstavljen u Slavonskom Brodu.

 

Akceleratorski poduzetnički kamp Osijek – fond od 500.000 kuna


Kamp će se održati od 6. do 9. studenoga 2014. godine u dvorani Gradski vrt u Osijeku gdje će se održati niz predavanja, radionica, treninga i mentorskih sesija, a bit će odabrano 20 najboljih poduzetničkih ideja te će se njima pridružiti i 20 dodatnih timova koji će raditi na zadanim projektnim zadacima. Njih će se intenzivno pripremati za pitch koji će se održati četvrtog dana kampa. Nagrada za 15 najboljih je ostanak u šestomjesečnom Akceleratorskom programu u kojem će im biti osigurano mentorstvo, podrška i financiranje inicijalnog razvoja u iznosu do 100.000 kuna.

“Sveukupan akceleracijski fond kampa od čak 500.000 kuna namijenjen je podršci finalistima kroz financiranje šestomjesečne edukacije, validacije ideje i seed investicije. Program se sastoji od tri dijela: natjecateljskog, akceleratorskog i poduzetničkog, a sudionici će tijekom četiri dana održavanja kampa moći razmijeniti poduzetničke ideje, pronaći mentore i povezati se s investitorima.” – Ana Pavičić-Kaselj, organizatorica Akceleratorskog poduzetničkog kampa u Osijeku

 

Popis mentora i predavača prvog Akceleratorskog poduzetničkog kampa Osijek je vrlo impresivan. Među njima će se naći Saša Cvetojević i Mihovil Barančić (ZIP), Mate Rimac (Rimac Automobili), Ivan Komorčec (Eleven Accelerator VF), Stevica Kuharski (Alamo, Rijeka Startup Camp), Mateo Perak (Profico, Shift Conference), Tomislav Bilić (Inchoo), Denis Sušac (Mono), Krešimir Macan (Manjgura), Kristina Ercegović (Zaokret), Mirela Španjol Marković (Ciceron) te mnogi drugi iz svijeta poduzetništva koji će imati izlaganja o svojim poslovnim modelima.

 

Sudjelovanje na Akceleratorskom poduzetničkom kampu Osijek


apko_vizual2

Svi koji imaju poslovnu ideju koju bi voljeli realizirati mogu se prijaviti do 2. studenoga 2014. godine, a prijava iznosi 200 kn po osobi te uključuje sudjelovanje na sva četiri dana kampa. Svi drugi koji žele sudjelovati na kampu u ulozi sudionika će za prisustvovanje svim sadržajima kampa trebati izdvojiti 300 kn, dok cijena za predstavljanje poduzeća iznosi 500 kn za tvrtku do 5 godina starosti i 800 kn za tvrtku od 5 do 10 godina starosti te uključuje karte za sudjelovanje dvije osobe na kampu.

Iskoristite priliku koja vam se pruža i prijavite svoj projekt jer je Akceleratorski poduzetnički kamp Osijek osnovan upravo zbog vas!

Prijavi se kao natjecatelj »  Prijavi se kao sudionik »

 

 

Više informacija


Više informacija o programu i načinu prijave možete pronaći na web stranici Akceleratorskog poduzetničkog kampa Osijek. Novosti vezane uz kamp možete pratiti na Facebook stranici i Twitter profilu, a službeni hashtag je #AccelBootOs.

ABCO web stranica » ABO Facebook » ABO Twitter »