Accel Boot Campa

Prijavite se na II. Akceleratorski poduzetnički kamp Osijek

Od 5. do 8. ožujka 2015. u Osijeku će se održati II. Akceleratorski poduzetnički kamp. Kamp organizira Centar za urbani i teritorijalni razvoj (CUTER) u suradnji s Frank Poduzetničkim Akceleratorom, Gradom Osijekom i Sveučilištem J.J. Strossmayera u Osijeku.

Prijave poduzetničkih/start-up ideja za sudjelovanje u Akceleratorskom programu u sklopu Kampa se otvaraju 23. siječnja i biti će otvorene do 23. veljače 2015.

Područja u kojima se traže inovativne poduzetničke/start-up ideje uključuju:

• Informacijsko-komunikacijske tehnologije
• Medicina i zdravstvo
• Kreativna industrija
• Bioekonomija i prehrambena industrija
• Napredni materijali, napredne prerađivačke i proizvodne tehnologije
• Niskoenergetski razvoj i energetski učinkoviti sustavi
• Zaštita okoliša i učinkovito korištenje prirodnih resursa
• Pametni i učinkoviti transportni sustavi

background-samir-kurtagic-2000

Više informacija o načinu prijave možete pronaći na web stranici Akceleratorskog poduzetničkog kampa Osijek. Dodatne informacije o lokaciji Poduzetničkog kampa, programu i predavačima biti će objavljene do kraja siječnja 2015.

I ovog puta će preko 200 sudionika na Kampu moći razmijeniti poduzetničke ideje, sudjelovati u Akceleratorskom programu, pronaći mentore i povezati se s investitorima. Tijekom 4 dana rada kroz predavanja, okrugle stolove i mentoriranja od strane uspješnih međunarodnih i domaćih poduzetnika i investitora, natjecatelji će imati priliku steći vrijedna iskustva i nova znanja koja će im pomoći u daljnjem razvoju svoje start-up ideje.

Kamp ima za cilj odabrati 20 inovativnih poduzetničkih/start-up ideja sa kojima će se intenzivno raditi te će finalnog dana Kampa biti odabrano 10 najboljih koji će dobiti priliku za ulazak u četveromjesečni Akceleratorski program u sklopu Frank Poduzetničkog Akceleratora u Osijeku.

U sklopu četveromjesečnog Akceleratorskog programa će timovima biti osiguran coworking prostor, mentoriranje i edukacija, financiranje inicijalnog razvoja ideje u iznosu od 50.000,00 kn te priprema za dobivanje sljedeće runde financiranja.

 

Više informacija


Više informacija o programu i načinu prijave možete pronaći na web stranici Akceleratorskog poduzetničkog kampa Osijek. Novosti vezane uz kamp možete pratiti na Facebook stranici i Twitter profilu, a službeni hashtag je #AccelBootOs.

ABCO web stranica » ABO Facebook » ABO Twitter »