What the Hack? info session HUB385 Coworking Croatia

Novi rok za prijavu na What the Hack? hackathon

Prijave na What the Hack? regionalni hackathon s bogatim novčanim nagradama produžene su do 3. lipnja u podne.

Na What the Hack? info sessionu održanom u ponedjeljak 30. svibnja u coworking prostoru HUB385 u Zagrebu najavljeno je produženje roka za prijave na #WTH Hackathon koji će se održati krajem lipnja u Austriji. Novi deadline je 3. lipnja u podne, a više informacija možete saznati na službenoj internetskoj stranici i Facebook događanju.

Podsjećamo da su u igri bogate novčane nagrade ukupne vrijednosti preko 75.000 kuna te će odabranim sudionicima biti plaćeni svi troškovi puta, smještaja i prehrane.

Više informacija i prijava » Facebook događanje »

 

What the Hack? info session HUB385 Coworking Croatia

Nove pogodnosti za #HDNP članove

Ovom prilikom predstavljen je i poseban HUB385 paket namijenjen svim freelancerima koji su članovi Hrvatskog društva nezavisnih profesionalaca, a koji će iznositi 825kn+PDV. Više informacija i zahtjev za ostvarivanje pogodnosti putem online obrasca.

Coworking HDNP HUB385


#WTH aktivnosti u Hrvatskoj provodi Hrvatsko društvo nezavisnih profesionalaca putem programa Coworking Croatia uz podršku portala Netokracija i HUB385. Partneri u Austriji su Gain&Sustain, u Italiji Warehouse Coworking Factory, u Sloveniji Poligon i Slovenia Coworking, u BiH HUB387 te u Srbiji Nova Iskra i Startit.