2. Zagreb Crowdfunding Convention

Upoznajte neka od najvećih imena europske crowdfunding scene

Crowdfunding Academy, jedinstvena inicijativa iz Hrvatske koja je educirala više od 45 organizacija te pomogla prikupiti više od milijun kuna za pokretanje različitih društveno korisnih projekata u 6 zemalja putem skupnog financiranja (eng. crowdfunding), poziva vas da se pridružite drugoj regionalnoj konferenciji o skupnom financiranju Zagreb Crowdfunding Convention koja će se održati 13. listopada u Coworking prostoru HUB385 u Zagrebu.

7fb59e71-ff5e-481b-939e-b1e0b1152b02

Na Zagreb Crowdfunding Convention okupit će se neka od najvećih imena europske crowdfunding scene, poput Ronalda Kleverlaana (CrowdfundingHub) i Tima Wrighta (Twintangibles), moći će se čuti savjeti za uspješnu crowdfunding kampanju iz prve ruke od glazbenika Ramba Amadeusa i Laibacha, predstaviti regionalne crowdfunding platforme, raspravljati o ulozi crowdfundinga u jeku izbjegličke krize.

U suradnji s organizatorom Konvencije dogovorili smo 20% popusta za članove Hrvatskog društva nezavisnih profesionalaca i Coworking Croatia zajednice. Vaš promotivni kod možete zatražiti putem emaila na info@crowdfundingacademy.eu uz napomenu da ste HDNP član ili dio Coworking Croatia zajednice.

Više informacija » Zatraži 20% popusta »